geschiedenisfokkerijhengstenmerriesveulensenglishcontactfotosnieuwslinks

Hengsten


Piccolo Piccante (verkocht)

Met pijn in mijn hart, maar met een goed gevoel heb ik afstand gedaan van Piccante. In 2014 verwacht ik nog twee veulens van hem. Piccante werd te sterk voor mij (of ik te zwak voor hem?!). Piccante is inmiddels verhuisd naar stal "de Waterhoeve" in Oosterhout (Gld). www.dewaterhoeve.nl

Piccante is een heel belangrijke dekhengst en heeft zijn diensten reeds vele malen bewezen. Hij zal zeker beschikbaar blijven voor goede Mediterrane miniatuur ezelmerries. Zijn moeder Jolena blijft op mijn farm.

Bekijk stamboom

Circle C Legend
 

 Piccolo Red Rocket (verkocht)

Geboren in 2008. Vader van “Rocky” is King Crimson. Moeder Jolena brengt fantastische veulens ter wereld. Rocky zal zeker niet onder gaan doen voor zijn halfbroer Piccante, die kampioen werd. Op de leeftijd van 16 mnd. heeft hij een schofthoogte van 77 cm. Hij heeft mooi stevig beenwerk en een mooie ronde achterhand. Kijk ook nog bij ‘Veulens’.
Rocky werd in 2010 premie-A waardig beoordeeld. Hoeve Noordhoek is de nieuwe bestemming voor Rocky.

 
 The Elms King Crimson (verkocht)

is geboren in 2004 in Ohio, Amerika. Hij is ‘rood’ (sorrel) van kleur en heeft een uitstekende bouw. In 2007 is hij voor het eerst op een stamboekkeuring geweest en kreeg gelijk een A-premie, het hoogst mogelijke predikaat. In 2007 zijn er drie prachtige veulens van hem geboren, waarvan twee op de Piccolo Farm en één in België.

Bekijk stamboom
 


Piccolo Chianti (is verkocht als toekomstige dekhengst)

kwam in 2007 ter wereld. Een bijzonder fraai, speels bruin veulen met mooie rechte beentjes. Zijn moeder is Marklye’s Sarah, die tot nu toe steeds mooie veulens heeft gekregen. King Crimson is de vader van Chianti, die voor de fokkerij uitermate geschikt zou zijn in de toekomst.

 


Piccolo Picobello

Vlak voor Kerstmis 2016 op bijna 28-jarige leeftijd overleden.
Geboren 1989 en sinds 1999 door het leven gaand als ex-hengst/ruin. Een fantastisch fijne ezel, mooi van bouw en bijzonder lief van karakter.

 Marklye’s Zino (alleen ter informatie)

Zino is een uit Engeland geïmporteerd hengstje, dat jaren met veel succes in België bij de Falcoo mini-ezel farm als dekhengst is gebruikt. Nu staat hij in Nederland. Zino is in België goedgekeurd als dekhengst en heeft een schofthoogte van 79 cm. Hij heeft een heel lief karakter en mooie rechte beentjes.

Bekijk stamboom